Επιβιώνει αυτός που αντέχει την πίεση...

08/04/2021 - Ο Ριμπάουντερ

giannis

Είδαμε χθες αδιαμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σεζόν, ένα ντέρμπι με όλη την σημασία της λέξης μεταξύ των δύο ομολογουμένως κορυφαίων ομάδων του Πρωταθλήματος μας, του Κεραυνού Στροβόλου και της ΑΕΚ Λάρνακας.

Παιχνίδι για γερά νεύρα λοιπόν το οποίο παιζόταν συνεχώς στις 2-3 κατοχές, με πολλές εντάσεις στους πάγκους, πολλά δυνατά μαρκαρίσματα και αψιμαχίες μεταξύ των παικτών αλλά και με διάφορες κινήσεις τακτικής υψηλού επιπέδου μεταξύ των δύο προπονητών.

Η πίεση πλέον μεταφέρεται στην ομάδα του Στροβόλου αφού το κακό… έγινε και η ΑΕΚ κατάφερε να σπάσει πρόωρα την έδρα του Κεραυνού και κατά συνέπεια να του «πάρει» το μεγαλύτερο ίσως όπλο που είχε μπαίνοντας στους φετινούς τελικούς, το πλεονέκτημα έδρας φυσικά.

Ο Κεραυνός λοιπόν καλείται να διαχειριστεί με πάσα ψυχραιμία την ψεσινή ήττα και να κατεβεί στο Κίτιον με ένα και μοναδικό στόχο. Να πάρει πίσω το πλεονέκτημα έδρας που απώλεσε. Η ΑΕΚ από την άλλη καλείται να διαχειριστεί την πολύ σημαντική και μεγάλη ομολογουμένως νίκη και να παραμείνει προσγειωμένη αλλά και προσηλωμένη στον στόχο της.

Η σειρά τελειώνει στα 3 νικηφόρα αποτελέσματα και το μόνο δεδομένο είναι ότι τίποτα δεν έχει ακόμη τελειώσει. Αντιθέτως, τώρα αρχίζουν οι Τελικοί. Οι διαφορές των δυο ομάδων από αγωνιστικής πλευράς είναι ελάχιστες και τα πάντα είναι πιθανά στην συνέχεια της συναρπαστικής αυτής σειράς.


Ο ΡΙΜΠΑΟΥΝΤΕΡ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ